Hvítasunnukirkjan Fíladelfía

Kotmót 2019

English below

Um Verslunarmannahelgina, dagana 1.-5 verður Kotmót í Kirkjulækjarkoti haldið í 70. sinn. Þetta mót er stærsta árlega kristilega mótið og hvetjum við að sjálfsögðu alla til að fjölmenna á mótið sem er einstök upplifun. Nánar um mótið á www.kotmot.is

In the first week of August (1th.-5th) the annual christian conference Kotmót will be held in Kirkjulækjarkot in south Iceland. The conference site is owned by the Pentecostal church of Iceland that Filadelfa church is a part of.  The Kotmót confernce has been held annualy for 70 years and it is the largerst christian conference every year. We encourage you to come and take part, there is translation over to english at most of the events. For more information see www.kotmot.is

Recent

Archive

Categories

Tags